مسئول كارگاه مرمت آستانه مقدسه قم، در گفت وگو با خبرنگار مركز خبر حوزه، با اشاره به تاريخچه تاسيس اين كارگاه اظهارداشت: آستانه مقدسه حرم حضرت معصومه(س) با هدف ترميم و استنساخ نسخ خطي اسلامي و نفايس قرآني موجود در كتابخانه حرم مطهر از سال 1370 اين كارگاه را بنا نهاد.
حجت الاسلام والمسلمين كشفي افزود: اين كارگاه به منظور مرمت مواريث فرهنگي، هنري آستانه مقدسه حرم حضرت معصومه(س) به ويژه قرآن هاي نفيس موزه آستانه تاسيس شده است.
اين هنرمند و خطاط حوزوي ادامه داد: از آغاز تاسيس اين كارگاه اساتيد هنر كه به روش كاملاً سنتي تسلط داشتند، مرمت و احياي آثار را در بهترين صورت پي گرفتند.
وي با اشاره به سابقه فعاليت هاي 20 ساله هنرمندان قمي در اين كارگاه تصريح كرد: اين هنرمندان، قرآن ها، كتب و اسناد گرانبهايي را در طول 20 سال از فرسودگي و نابودي نجات دادند و در كنار اين كار اصلي، تابلو ها و قطعات نفسي توليد كردند.
حجت اسلام والمسلمين كشفي افزود: تحقيقات كم سابقه اي درباره مرمت كتب خطي در اين كارگاه صورت گرفته و به شكل كتاب و جزوه منتشر گرديده است.
وي با اشاره به ضرورت تربيت نيروهاي مستعد براي بقا و رشد اين هنر اصيل اسلامي تاكيد كرد: علاوه بر اين اقدامات، نيروهاي مستعد و كارآمدي براي كار در اين كارگاه تربيت شدند.
مسئول كارگاه آستانه مقدسه قم گفت: آستانه مقدسه در نظر دارد با اين اقدامات از فرهنگ حفاظت و مرمت آثار ذي قيمت ميهن اسلامي ايران حمايت و ترويج كند.
وي در پايان خاطرنشان كرد: برخي از آثار مرمت شده در همين غرفه در اختيار علاقه مندان قرار گرفته و بازديد كنندگان مي توانند در ايام برپايي نمايشگاه با اساتيد توانمند اين فن كه در غرفه آستانه مقدسه حضور دارند
گفت وگو كنند نسبت به زوایای مختلف کار آشنا شوند.